Get Adobe Flash player

Ajánlat kérés

Köszönjük érdeklődésed.
captcha
Újratöltés


Ceremóniamester, Vőfély

Kedves Ifjú pár!

Urbán Attilának hívnak, legmagasabb polgári végzettségem közlekedés gazdasági mérnök. 14 éves korom óta foglalkozom rendszeresen vőfélyi illetve később – a lakodalmi hagyományok struktúra változását követően – ceremóniamesteri feladatok ellátásával. Ezen a nemes pályán történő elindulásomat Édesanyámnak köszönhetem, aki az általános iskolai szavaló és mesemondó versenyek eredményeire hivatkozva ajánlotta nekem.

Az elmúlt 19 évben a rengeteg befektetett munkának és a Kedves Ifjúpárok bizalmának köszönhetően számtalanszor járulhattam hozzá, hogy az a bizonyos mindenki által áhított Nagy Nap valóban emlékezetes legyen. Szerepléseim során a saját, folyamatosan megújuló repertoárom bemutatása mellett maradéktalanul figyelembe veszem az előzetes megbeszélés során egyeztetett kéréseiteket és legjobb tudásom szerint segítem elő az esküvő momentumainak megbízható és vidám lebonyolítását. A „tucat esküvők” öltönyös és egyhangú, „azért mert úgy szoktuk” lebonyolítóját ne a személyemben keressétek. Belső meggyőződésem, hogy az esküvő minden pillanatának tükröznie kell az egyéniségeteket, melynek köszönhetően a nap végén örömmel és magabiztosan mondhatjátok ki: „Igen ilyet akartunk!” Az alapkoncepciótól függően természetesen teljesen hagyományos lakodalmak levezénylését is örömmel vállalom.

Az esküvő előtt a döntés-előkészítés segítése és az elgondolások ismertetése céljából mindig javaslom egy szimpátiatalálkozó megszervezését. Ennek megtartásától függetlenül az elképzeléseitek teljes körű megvalósítása érdekében szükséges egy részletes egyeztetés, amely személyesen, illetve akadályoztatás esetén (pl.: külföldi munka) interaktív módon, például skype-on keresztül is történhet. A személyes találkozók illetve a konzultációk minden esetben térítésmentesek. Kérés estén komplett promóciós videóval állok szíves rendelkezésetekre.

Esküvői ámokfutásommal kapcsolatos mozgóképes, terhelő bizonyítékokat a Referencia menüpontban találhattok.

A Kecskeméti és a környező települések esküvőire vonatkozó egyedi kedvezményekért keressetek a megjelölt elérhetőségek valamelyikén.

Ajánlom figyelmetekbe esküvő Dj szolgáltatásunkat melyről részletesen itt tájékozódhattok: www.kecskemetieskuvodj.hu

 

Üdvözlettel:

Urbán Attila

Ceremóniamester

06 20 514 0412