Get Adobe Flash player

Ajánlat kérés

Köszönjük érdeklődésed.
captcha
Újratöltés


Esküvő Fotózás

Party fotózás

Plussz választható szolgáltatásként, amennyiben az Esküvői DJ vagy Komplett szolgáltatásunkat választjátok, akkor a buli elejétől a végéig party fotózást végzünk.

A professzionális Nikon tükörreflexes géppel készült fotókat hozzájárulás esetén minden vendég számára hozzáférhetően, ingyenesen feltesszük weboldalunk képgalériájába (www.domefoto.hu), illetve az elkészült anyagot DVD lemezen is átadjuk.

Party fotó keretében ilyen pillanatokat örökítünk meg:

Esküvő fotózás

Kedves Ifjúpár!

Dömök Sándor (Döme) vagyok, közel 10 éve foglalkozom rendezvényfotózással, party-fotózással. Az utóbbi 3-4 évben pedig komoly technikai fejlesztést követően esküvő fotózással. Az általam létrehozott és üzemeltetett www.domefoto.hu oldalon több tízezer fénykép szolgál referenciaként, valamint a www.moderneskuvo.hu oldal képgalériájában a teljesség igénye nélkül esküvői ténykedéseim bizonyítékát találjátok.

Vállalok teljes esküvő fotózását, templomi és polgári szertartások, valamint csoportképek elkészítését, kreatív fotózást az esküvő napján egy általatok választott helyszínen, és természetesen az esküvő helyszínén az események fotózását a lagzi végéig . 
Az elkészült, leválogatott képek mindegyike az utómunkák során átesik alap korrekciós beállításon, fény, kontraszt, színtelítettség korrekción (alap retusálás).
Általam kiválasztott 50 db fotót mai trendeknek megfelelően effektezek.
A képeket DVD lemezen adom át (min. kb.:500-800 kép), ajándék slideshow kíséretében, valamint ha hozzájárultok, felkerül web galériámba is ahol vendégeitek számára is elérhetővé válik, illetve Facebook megosztásra is lehetőséget ad. Amennyiben kéritek papírképes kidolgozásra is van mód.

A munkám során a NIKON professzionális tükörreflexes gépeit és objektív parkját használom (Nikon D750 Full-Frame, Nikon D7100). Amennyiben bel térben a helyi fényviszonyok megkövetelik állványokon kihelyezett Nikon rendszervakukat is alkalmazok a jó minőségű fotók elkészítéséhez.

Lehetőségetek van kihelyezett ”mobil műteremi” szolgáltatásom igénybe vételére is. Ezen lehetőség keretén belül felállításra kerül egy 2m magas 3m széles mobil háttér (fehér, szürke, vagy fekete színű) és előtte 2 derítővel ellátott rendszer vaku. Plusz lehetőségként, vagy rossz idő esetén akár bent is elkészülhetnek a csoportképek, családi képek.

A mennyiben van elegendő hely (min. 3mX5m) a „mobil műterem” az esküvő végéig felállítva maradhat és így az este folyamán bármikor készülhetnek vicces, vidám fotók Rólatok és barátaitokról, családotokról akár parókában, álbajusszal, álszakállal…

Az általam készített esküvői fotókat a Képgaléria menüpontban, az ajándék slide show-kat pedig a Referencia menüpontban találjátok.

Pár fotó a kedvenceimből:

A Kecskemétről és környékéről érkező megrendelésekre egyedi kedvezményeket biztosítok.

 

Üdvözlettel:

Dömök Sándor

Fotós

06 20 947 0645