Get Adobe Flash player

Ajánlat kérés

Köszönjük érdeklődésed.
captcha
Újratöltés


Látvány és Hangzás

A mai irányzatoknak megfelelően egy modern esküvő elengedhetetlen kelléke az alap dekorációhoz igazodó, de azt semmiféleképpen nem túlharsogó látványos fénytechnika.

Az általunk alkalmazott modern LED-es technikának köszönhetően bármilyen színben, hangulatos falfestést és látványos tánctér megvilágítást biztosítunk.

A falfestés színe lehet állandó, egy tetszőlegesen kiválasztott szín, vagy folyamatosan változhat, akár a zene ütemére is. Lehetőség van például a különböző események (pl.: vacsora, nyitótánc, torta) színvilágának egyedi kialakítására, mellyel különleges hangulatot adhatunk az esküvőtök momentumainak.

Rendezvényeink lebonyolításakor minden esetben professzionális Electro Voice és RCF hangtechnikával dolgozunk, mert szerintünk a minőségi hangzás mindenkit megillet.

Az esküvőtök zenei szolgáltatásának folyamatosságát nem csak egyetlen szál laptopra bízzuk, hanem a Dj szakmában etalonnak számító Pioneer technikára alapozzuk.

Az Esküvői Dj illetve Komplett szolgáltatásunk megrendelésekor minden esetben rendelkezésetekre bocsájtunk, egy vezeték nélküli mikrofont a köszöntök érthető konferálása érdekében.